Despre Noi

 Infiintata in anul 2005, SC GLOBAL PACKING S.R.L. a ajuns in scurt timp un reper pe piata furnizorilor de ambalaje din polietilena si consumabile din hartie, in Romania. Ascensiunea sa a fost determinata de permanenta preocupare pentru comercializarea unor produse de inalt nivel calitativ care satisfac exigentele clientilor .

    Gama larga a produselor oferite pietei  sunt realizate din LDPE / HDPE (folii, pungi, saci, sacose, saci gunoi menajer imprimate sau neimprimate), celuloza / materie prima reciclata (prosop hartie, hartie igienica, rola medicala, prosop tip v fold si tip z fold).

   Compania da dovada de promptitudine si flexibilitate in relatia cu clientii, onorarea comenzilor realizandu-se in timp real, avand un stoc permanent la toate produsele.

   Am implementat si mentinut un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardele internationale 

la toate categoriile de produse realizate.

 

De asemenea, produsele comercializate de noi au in compozitie compusi cat mai putin daunatori mediului inconjurator, realizand astfel un echilibru intre calitatea crescuta a produselor si impactul minim asupra ecosistemului.


   Din punct de vedere juridic, GLOBAL PACKING functioneaza ca societate comerciala cu raspundere limitata, cu capital privat integral romanesc, sub numele ROcleanCO, care este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.