Detergenti Profesionali

Detergenții sunt produși de sinteză, având o structură asemănătoare cu cea a săpunurilor. De aceea, ei sunt agenți de spălare și curățire, modificând tensiunea superficială a apei de spălare. Se poate aprecia că detergenții au o putere de spălare superioară săpunurilor. Frecvent ele includ elemente și combinații chimice cu rol de substanțe curățitoare active cum ar fi: tensideacizibaze și enzime, care ajută la îndepărtarea diferitelor forme de murdărie. Detergenții se produc specializat pentru folosire în diverse activități de spălare și curățire cum ar fi:

  • Curățiri și spălări de îmbrăcăminte.
  • Spălări de vase de bucătărie.
  • Spălări și curățiri de piese mecanice industriale.
  • Curățiri de pardoseli.


Cif Cream Lemon 500ml

Cif Cream Lemon 500ml

Cif Cream Lemon Crema de curatat pentru suprafete dure. Cif Cream indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat din toata casa, chiar si de pe suprafetele moderne. Indeparteaza murdaria dificila precum grasime intarita, pe..

Crema de curatat profesionala Cif XXL Lemon 2L

Crema de curatat profesionala Cif XXL Lemon 2L

Crema de curatat profesionala Crema de curatat profesionala Cif 2 L este o crema foarte concentrata si foarte puternica destinata pentru suprafete emailate, din plastic, laminate si vinil. Aceasta crema de curata profesionala este destinata curatirii..

Degresant Cuptoare Concentrat

Degresant Cuptoare Concentrat

Degresant pentru cuptoare este o solutie special formulata pentru a curata si degresa cuptoare si aragazuri dar si alte suprafete acoperite de grasime. Acesta are proprietatea de a elimina grasimea in profunzime astfel incat sa readuca frumusete..

Detergent acid Into Clean S

Detergent acid Into Clean S

Detergent acid pentru curatarea suprafetelor de zi cu zi. Atentie! Se recomanda folosirea manusilor de protectie!..

Detergent Mobila

Detergent Mobila

Detergent pentru mobila este o solutie special formulata pentru a curata si intretine frumusetea naturala a mobilei din lemn si a altor suprafete din lemn. Acesta are proprietatea de a patrunde in fibrele lemnului in profunzime astfel incat sa a..

Detergent Pentru Pardoseala 5L Cu Aroma De Iasomie

Detergent Pentru Pardoseala 5L Cu Aroma De Iasomie

Detergent Pardoseli Fresh Iasomie este un detergent lichid pentru pardoseli cu actiune intensa si puternic efect antimicrobian. Fresh Lavanda asigura o curatare eficienta cu caracter dezinfectant, lasand in urma un parfum placut de lunga durata fara ..

Detergent Pentru Pardoseala 5L Cu Aroma De Lavanda

Detergent Pentru Pardoseala 5L Cu Aroma De Lavanda

Detergent Pardoseli Fresh Lavanda este un detergent lichid pentru pardoseli cu actiune intensa si puternic efect antimicrobian. Fresh Lavanda asigura o curatare eficienta cu caracter dezinfectant, lasand in urma un parfum placut de lunga durata ..

Detergent Pentru Pardoseala 5L Cu Aroma De Pin

Detergent Pentru Pardoseala 5L Cu Aroma De Pin

Detergent Pardoseli Green Forest este un detergent lichid pentru pardoseli cu actiune intensa si puternic efect antimicrobian.Green Forest asigura o curatare eficienta cu caracter dezinfectant, lasand in urma un parfum placut de lunga durata fara sa ..

Detergent Pentru Pardoseala 5L Cu Aroma De Portocala

Detergent Pentru Pardoseala 5L Cu Aroma De Portocala

     Detergent Pardoseli Fresh Orange este un detergent lichid pentru pardoseli cu actiune intensa si puternic efect antimicrobian. Fresh Orange asigura o curatare eficienta cu caracter dezinfectant, lasand in urma un parfum placut de ..

Detergent Pentru Pardoseala 5L Sea Breeze

Detergent Pentru Pardoseala 5L Sea Breeze

Detergent Pardoseli Sea Breeze este un detergent lichid pentru pardoseli cu actiune intensa si puternic efect antimicrobian. Sea Breeze asigura o curatare eficienta cu caracter dezinfectant, lasand in urma un parfum placut de lunga durata fara sa nec..

Detergent Profesional Pentru Geamuri 750ml

Detergent Profesional Pentru Geamuri 750ml

     Detergent pentru geamuri si plastic este un detergent special conceput pentru degresarea si curatarea geamurilor sau suprafetelor vitrate, a obiectelor din plastic sau fibra de sticla. Nu ataca garniturile de cauciuc, plastic..

Domestos 5L

Domestos 5L

     Domestos 24H XXL Pack – 5 L- curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza- concentrat: pentru toalete, canale de scurgere- diluat: pentru spalat pardoseli, faianta, in special pentru curatarea suprafetelor din baie si bucatar..

Efekt Mobila 1L

Efekt Mobila 1L

    Detergent lichid intens parfumat pentru curatarea si lustruirea mobilei si a parchetului. Confera luciu si miros placut. Curata perfect si nu lasa efect de amprenta. Produs realizat pe baza de ceruri naturale de Carnauba.- curata, ..

Fairy 1L

Fairy 1L

Fairy - detergent lichid pentru spalarea vaselor, cu un excelent raport calitate/pret. Cu formula sa activa si densa, Fairy indeparteaza eficient grasimea. Este uimitor de puternic impotriva grasimii si formeaza o spuma ce dureaza mult. Fairy Lamie i..

Good Sense Vert

Good Sense Vert

     Good Sense Vert este un produs pentru curatarea suprafetelor dure reyistente la apa si dezodorizare activa. Conceput in tehnologie ONT de dezodorizare active – componentele active ale produsului distrug chimic sursele mirosurilor ..

Hipoclorit De Sodiu 5L (CLOR)

Hipoclorit De Sodiu 5L (CLOR)

     Hipocloritul de sodiu este un  inalbitor lichid care curata, inalbeste si dezinfecteaza atat tesaturile cum ar fi lenjeria de pat si de corp cat si suprafetele cele mai variate: gresie, faianta, ciment sau plastic. ..

Jontec Linosafe 5L

Jontec Linosafe 5L

     Jontec Linosafe este un decapant compatibil cu linoleumul, recomandat pentru îndepărtarea emulsiilor şi a filmului format de preparatele de întreţinere, de pe toate tipurile de pardoseli lavabile. Parte integrantă din si..

Kristalin Clean S 5L

Kristalin Clean S 5L

Detergent alcalin ecologic pentru grupul sanitar. Ideal pentru curatarea urmelor de pe sapun.Produs cu aviz european ecolabel. Ambalare 2 buc/bax, pretul afisat este/ bucata, unitatea de vanzare este baxul...

Mr. Muscle 1L

Mr. Muscle 1L

     Mr Muscle este gama de produse pe care te poti baza cand vrei sa elimini murdaria de pe toate suprafetele din bucatarie si din baie.Gama cuprinde si produse de desfundat scurgerile care curata tevile de par, grasime si alte depune..

Pronto Multi Suprafete

Pronto Multi Suprafete

Pronto® Spray Multi Suprafete ofera curatenie superioara pentru murdaria zilnica si indeparteaza praful. Pronto® Multi Suprafete contine agenti antistatici care indeparteaza mai mult praf si detergenti speciali ce curata suprafetele fa..

Riverx Parchet 750ml

Riverx Parchet 750ml

     RIVEX PARCHET curata si protejeaza suprafetele de lemn, conferindu-le luminozitate.Datorita formulei speciale, pastreaza si protejeaza frumusetea naturala a lemnului.Elimina murdaria si indeparteaza petele cu usurinta.Poate fi fol..

Rivex Clor 1L

Rivex Clor 1L

     Rivex Clor, inalbitorul lichid care curata, inalbeste si dezinfecteaza atat tesaturile cum ar fi lenjeria de pat si de corp cat si suprafetele cele mai variate: gresie, faianta, ciment sau plastic. Este ideal pentru dezinfectarea ..

Sano Floor Plus 2L

Sano Floor Plus 2L

     Detergent pentru pardoseli Sano Floor Plus 2 in 1 - 2 LDetergent pentru pardoseli cu actiune 3 in 1:-curata-parfumeaza-respinge insectele taratoare.Ideal pentru orice tip de pardoseala, inclusiv gresie, marmura , linoleum, PVC. As..

Sano Leather Care

Sano Leather Care

     Emulsie pentru curatarea si lustruirea articolelor din piele: canapele, fotolii, imbracaminte, genti, posete, incaltaminte, tapiserie si alte accesorii. Indeparteaza murdaria si mentine pielea lucioasa, moale si supla. Contine age..

Sano Poliwix

Sano Poliwix

Detergent ce curata, da stralucire, creaza un strat protector si eliberea un parfum deosebit. Cantitate: 2L Alte detalii: 1: contine ceara naturala 2: parfum persistent de orhidee ..

Sapun Lichid 500ml

Sapun Lichid 500ml

     Sapun lichid (Mar verde, trandafiri si liliac) este un sapun lichid cu Ph neutru, avand proprietati deosebite de degresare si curatare, catifeland pielea datorita extractului de nuca de cocos ce se afla in componenta sa. Sapu..

Sapun Lichid Diverse Arome 5L

Sapun Lichid Diverse Arome 5L

     Sapun lichid este un sapun lichid cu Ph neutru, avand proprietati deosebite de degresare si curatare, catifeland pielea datorita extractului de nuca de cocos ce se afla in componenta sa. Sapun Lichid este produs in mai multe ..

Solutie Pentru Geamuri Si Plastic 5L

Solutie Pentru Geamuri Si Plastic 5L

     Detergent pentru geamuri si plastic este un detergent special conceput pentru degresarea si curatarea geamurilor sau suprafetelor vitrate, a obiectelor din plastic sau fibra de sticla. Nu ataca garniturile de cauciuc, plastic..

Solutie pentru pete grase Tapi Spotex 1

Solutie pentru pete grase Tapi Spotex 1

Solutie pentru pete graseSolutie pentru pete grase Tapi Spotex 1 foarte eficienta si foarte practica.• Solutie pentru pete grase de pe mochete şi tapiţerii• Este un aerosol destinat îndepărtării petelor solubile în solvenţi de pemochete si ..

Solutie profesionala suprafete lavabile Taski Sprint Multi E4c

Solutie profesionala suprafete lavabile Taski Sprint Multi E4c

Solutie profesionala suprafete lavabile Solutie profesionala suprafete lavabile TASKI Sprint Multi foarte practica si foarte eficienta.• Preparat de curatare aerosol aplicabil ca spuma activa pentru toatesuprafetele lavabile• Ideal pentru c..

Afişare 1 - 30 din 39 (2 pagini)