Termeni si conditii

Termeni si conditii

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

MARCI INREGISTRATE: reprezinta marcile inregistrate ale S.C. GLOBAL PACKING S.R.L..

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand S.C. GLOBAL PACKING S.R.L., care se afla la adresa www.consumabilecuratenie.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre GLOBAL PACKING in reteaua de magazine online.

GLOBAL PACKING: reprezinta societatea S.C. GLOBAL PACKING S.R.L.,  cu sediul în Șos. Dudești – Pantelimon, nr.42, Sector 3, București, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/17229/13.10.2005 si avand Codul Unic de Inregistrare RO18038016, atribut fiscal Ro.

TERMENI SI CONDITII: reprezinta prezentul document intitulat, ”TERMENI SI CONDITII” pe care UTILIZATORUL are obligatia sa le respecte pentru a i se permite accesarea SITE-ului;

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii GLOBAL PACKING.

2. Continutul Site-ului:

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre GLOBAL PACKING, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de GLOBAL PACKING ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. GLOBAL PACKING isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. GLOBAL PACKING este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului.

2.4. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale GLOBAL PACKING, prevazute de legislatia in vigoare.

2.5 Factura proforma generata de SITE nu constituie obligativitate pentru niciuna din parti, ea avand rol informativ cu privire la costuri de expeditie si transport. Factura/bonul fiscal vor fi trimise catre UTILIZATOR la livrarea produsului. GLOBAL PACKING nu isi asuma raspunderea pentru plata in avans a facturii proforme generate de SITE.

3. Utilizarea SITE-ului:

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii S.C GLOBAL PACKING S.R.L.:

4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. GLOBAL PACKING nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate in reteaua magazinelor GLOBAL PACKING.

4.2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori / furnizori si GLOBAL PACKING nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

4.3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata; in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

4.4. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

4.5. GLOBAL PACKING isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.6. Orice problema cauzata de produsele si/sau serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

4.7. GLOBAL PACKING nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

4.8. GLOBAL PACKING nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

4.9. Utilizarea Browserului Internet. GLOBAL PACKING garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 5.5.

II. Politica de confidentialitate:

1. Accesarea SITE-ului implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania GLOBAL PACKING. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile retelei GLOBAL PACKING sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de GLOBAL PACKING prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC GLOBAL PACKING S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al GLOBAL PACKING.

2. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa GLOBAL PACKING, acesta se obliga: sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o singura solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

Fiind de acord cu prezentul document “TERMENI SI CONDITII”, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.